top of page
summeredition_edited.jpg

Inner Movement Art Lab
Summer Edition

 
 

DURF TE SCHITTEREN

 

Driedaagse deep dive in je creërende, stralende zelf via theater beweging en stem.

 

18, 19 & 20 juli 2024

Summer Edition
Aanpak

Inner Movement
Art Lab

 
Wat kan dit lab voor jou betekenen?
  • Breng vastgeroeste patronen in je binnen en buitenwereld in beweging
  • Ervaar meer vrijheid, creativiteit en vloeibaarheid om met uitdagende gevoelens en situaties om te gaan
  • Ervaar meer authenticiteit en verbinding in je persoonlijke en sociale relaties
  • Leer concrete ankers en tools om blijvend beweging te brengen in je dagelijkse realiteit.
  • Ervaar meer durf en schittering in je expressie, en meer ruimte om de ander te zien schitteren.

Wie ben je echt? Wat is jouw unieke creatieve bijdrage? Hoe sta je op een authentieke manier in de wereld, te midden van alles wat gaande is? In tijden van social media en toenemende polarisering is de druk om te weten ‘wie je bent’ en dit aan de buitenwereld te tonen, erg groot. Tegelijk lijkt de verbinding met ‘wat en wie anders is’ nooit verder weg.

Wat als het antwoord op de vraag ‘wie je bent’ een beweging mag zijn in plaats van een vaststaand feit? Wat als we onszelf en anderen de vrijheid kunnen geven om vloeibaar te blijven, voorbij het vastzetten van onszelf en de ander in vaste identiteiten, rollen, opinies en oordelen?

Welkom in ons Inner Movement Art Lab, een creatieve ruimte op het kruispunt van artistieke expressie, embodiment en ontmoeting, waar we aan de hand van verschillende kunstvormen al spelend en explorerend opnieuw contact en verbinding leren maken met de natuurlijke beweging in onszelf en de ander.

 
Wie,wat,hoe

Wat, waarom & hoe

Het doel
  • Vastgeroeste patronen in je binnen- en buitenwereld in beweging brengen. 

  • Meer vrijheid, creativiteit en vloeibaarheid om met uitdagende gevoelens en situaties om te gaan.

  • Meer authenticiteit en verbinding in je persoonlijke en sociale relaties.

  • Concrete ankers en tools aanleren om blijvend beweging te brengen in je dagelijkse realiteit.

Hoe gaan we te werk?

We vertrekken telkens vanuit een persoonlijke focusvraag, iets wat jij wil verkennen. Daarna gaan we spelen: theateroefeningen, bewegingsoefeningen en stemoefeningen helpen ons om beweging te brengen in onze vragen en thema’s. We gaan voor een 'deep dive". Drie dagen lang verkennen we verschillende facetten van onszelf in artistieke expressie, en werken we toe naar een performance: onszelf stralend laten zien aan de andere en de ander helemaal zien in hun schitterende zijn. Geen prestatie druk: wedoen dit op jouw ritme en gaan tot daar waar jij op dat moment aan toe bent. 

Moet je ervaring hebben met creativiteit of kunst om mee te doen?

Iedereen is welkom, van creatieve leek tot podiumbeest. We zorgen voor een diverse groep aan mensen - denk aan de Brusselse melting pot en je weet wat we bedoelen - omdat we geloven dat dit een stimulerende omgeving is voor dit labo: de confrontatie met het ‘anders’ zijn, daagt ons uit om in beweging te komen en te blijven.

Praktisch

Praktisch

 

Wanneer:
18, 19 en 20 juli 2024
Telkens van 10 uur tot 17 uur. 
Welkom van 9.30 uur

 
 

Waar:
Rassonstraat 47, 1030 Schaarbeek [een rustige residentiële buurt in Brussel, makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, betalend parkeren]

 

Meenemen:

We voorzien koffie/thee/versnaperingen 
Lunch: potluck principe. Breng iets mee wat we kunnen delen.

Draag kledij waar je makkelijk in kan bewegen, en sportschoenen voor binnenshuis of antislip-sokjes

Breng een matje mee.

 

Taal:

Meertalige sessies Frans/Nederlands/Engels [met als principe: ieder spreekt zijn eigen taal, de begeleiders passen zich aan aan de realiteit van de groep]

 
 
summeredition.jpg

Taal:

Meertalige sessies Frans/Nederlands/Engels [met als principe: ieder spreekt zijn eigen taal, de begeleiders passen zich aan aan de realiteit van de groep]

 
 

Bijdrage

 

Kies het tarief dat voor jou nu haalbaar is.

Verlaagd tarief 

particulieren: 195 euro 

zakelijk: 295 euro excl. 21% BTW

Reëel tarief

particulieren: 295 euro

zakelijk: 395 euro excl. 21 BTW

Mecenas tarief

particulieren: 395 euro

zakelijk: 495 euro excl. 21 BTW

Na je inschrijving ontvang je een mailtje met de betaalmodaliteiten.

 
 
InnerMovementLab.webp
Wij begeleiden je met plezier
 
annanoppen.webp

Anna Noppen

 

Als keynote speaker, facilitator, trainer, executive coach, lichaamsgerichte psychotherapeute, theater therapeute, met kennis van theater en bewegingsimprovisatie, begeleidt zij al decennia lang, mensen en teams in hun ontwikkeling. Ze is geschoold in Neuro-Affectieve Ontwikkelingspsychologie en NeuroCognitivism. Ze heeft een uitgesproken passie voor kunst en art performance en inspireert anderen hiermee in haar interventies. Steeds op zoek om samen de beweging in te zetten naar meer schoonheid en heling met onszelf, de ander en de natuur. Met passie en een verbindend hart. Ze is stichtend founder van het Embodied Change Institute, en heeft een eigen Lichaamsgerichte Psychotherapie en coaching praktijk.

Website EmbodiedChange.Eu
 

 

Ann M.

stienmichels.webp

Stien Michels

 

Creatief ruimte maken voor echte verbinding is  de rode draad in de vele rollen die Stien opneemt: van artistieke duizendpoot* en ritueelbegeleider tot dagvoorzitter, van facilitator en sparring partner tot embodiment coach. Ze kan bogen op 2 decennia ervaring als facilitator en trainer in organisaties en maatschappelijke projecten, meer dan 10 jaar ervaring in de podiumkunsten en een intens persoonlijk levenslang traject naar meer embodiment dat zich in 2023 vertaalde in een certificaat als Embodiment Coach. Een unieke combinatie van tools en expertise dus, een rugzak waar ze met plezier datgene uit tovert wat nodig is. Rakend. Warm. Afgestemd. Belichaamd. Met open hart en mind. Spelend en spiegelend, met diepgang en een knipoog.

Website Stien Michels
Website STI.LL

 

Ik wil meedoen met de Summer Edition!

 

Je wordt doorgeleid naar de website van Stien Michiels

bottom of page